2013. május 19., vasárnap

Eurovision Song Contest



Eurovision Song Contest in Malmö

Hello Malmö! :D
Tegnap este volt az Eurovíziós Dalfesztivál .
58. Dalfesztivál volt melynek már 6szor adott helyett Svédország.  Bizonyára sokan láttátok, ahogy a kis hernyó átvándorol Bakuból Malmöbe és a végén egy gyönyörű lepke lesz belőle. Aztán jött az Avicii és Björn&Berg által írt Eurovízió Himnusz, ami alatt bevonultak az országok.  Svédországnak ezzel nem titkolt célja volt az, Olimpia hangulatát hozták el.  26 ország nagyszerű teljesítményt nyújtott.  17-ként lépett ByeAlex színpadra Svédország után ,de viszont a nagy esélyes Dán lány Emmelie de Forest előtt. 

Miután lezárták a szavazást a tavalyi győztes Loreen lépett fel 3 dalával, és énekelt a műsorvezető Petra Mede és Sarah Dawn Finer is.  



Később átkapcsoltak a Green Room-ba ahol Eric üdvözölte a több mint 100millió nézőt. Eric kapott egy kis promot  a MARCHING-ból és természetesen a POPULARból is bejátszottak. És nem maradhatott ki az "I really need to go to the toilet"(Valójában nagyon el kell mennem WC-re)  sem :D. Eric még azzal is viccelődött, hogy ha valakinek WC-re kell menni szívesen elkíséri. Az angol kommentátorok ki írták, hogy "Ne tedd ezt Eric, itt kezdődnek a pletykák". Az este legjobb pillanata az volt amikor megjelent Eric háta mögött a Magyar zászló. 


Ericnek volt még egy bejelentkezése, akkor ByeAlex csapatából valaki ment Eric háta mögé a zászlóval. 

Hamar eldőlt viszonylag 58 pont különbség volt Dánia és Azerbaijan között. 
A dán lány Emmelie de Forest 20 évesen megnyerte az Eurovíziót az „Only Teardrops-sal” így jövőre Dániában rendezik meg az ESC-et.  


De Magyarország is az elő kellő 10. helyen végzett ByeAlex „Kedvesem”


Este Eric több, mint 6000 új követővel gazdagodott twitteren. Szerintem nagyon jól érezte magát. Mint ahogy írta twitteren is  "Vicces este! Még akkor is, ha én nem vagyok ehhez a beszélgetős dologhoz hozzá szokva".  

És még a humorát is megmutatta: "És most pedig elő fogom adni az új dalomat, a 'Coming Home'-t. Neem, neem csak viccelek"
Valamint: "Imádom a hashtagokat, nem tudom miért".
Vagy megemlíthetjük azt, amikor Petrahoz kapcsoltak és ezt mondta "hashtag MILF"
Még számomra nagy esélyes lett volna :
·        Moldova 
·        Németország 
·        Belarus
·        Malta
·        Svédország 
https://www.youtube.com/watch?v=jBUJ0u7ZVaE
·        Finnország

Szerintem a Svédek nagyon jól megrendezték. Nagyon tetszik a lepkés-desing és annak jelentése is a WE ARE ONE ( Egyek Vagyunk). 




XO: Just Only Girl♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése